Smakbox

Jag vill börja detta inlägget med att betona att jag inte har blivit sponsrad av Smakbox. Men jag är så himla nöjd med konceptet de har! Varannan månad skickar de ut en låda med blandade matvaror för ett värde på ca 350-450 kr. För endast 189kr/låda får du ett varierat innehåll av varor som du kanske eller kanske inte har provat förut. Jag har fått uppleva många nya favoriter på endast de två lådorna som jag har fått hittills.

Senaste boxens innehåll. Den innehöll flera nya favoriter som all choklad till exempel! Och kiviks måltidsdryck och den rökta olivoljan från Zeta.

Första lådan jag fick hemskickad hittade jag också flera nya favoriter. Friggs glutenfria knäcke och chips smaksatta med rosmarin från Lantchips.

Det känns som julafton varje gång jag öppnar en ny Smakbox.
En ny favorit som alltid finns hemma i skafferiet nu för tiden.

Om ni blir sugna på att testa kan ni använda rabattkoden cx6fxf så får ni 10% rabatt på första beställningen. Läs mer på Smakbox. Jag ska inte sticka under stol med att för varje gång koden används får jag rabatt på min beställning med 20 kr. Jag vill inte försöka att lura någon. 

Jag rekommenderar Smakbox!

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.