Lördag

Godmorgon! 

Jag sitter med sista kaffet i koppen och en plåt fröknäcke i ugnen. Om ungefär en timma ska de köra bootcamp och jag tänkte hänga på. Solen skiner och värmer på ordentligt, det kommer bli en kanondag idag. Det känns i hela kroppen!

Frukosten är helt och hållet min favoritmåltid på hela dagen!

Jag laddar batterierna ordentligt idag, imorgon är det Vansbro tjejsim och på måndag fick jag med kort varsel veta att Växjö blir min arbetsplats. Det kommer att bli många mil i bil söndag till torsdag! 

Att inta kaffet i växthuset är ett måste på helgen!

Nu ska jag byta om och ladda vattenflaskan. Bootcamp it is! 

Fler uppdateringar kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.