Förberedelser

God eftermiddag! Jag tänkte berätta om hur jag har förberett mig inför Vansbro tjejsim. Idag var jag ute på lunchen och köpte simglasögon. Förra veckan provade jag att simma 400m med våtdräkt. Det känns som att jag har alla förutsättningar för att lyckas! 

Nya simglasögon inför Vansbro tjejsim. Nya sulor för framtidenslöpturer och ett gummiband för att stävja halux valgus. Kan jag rekommendera!

Jag har även hämtat mina nya sulor. Dessa är formgjutna efter mina fötter och behov. Om ni bor runt Trollhättan kan jag starkt rekommendera er att gjuta inlägg på Active. Där fick jag, förutom ett väldigt trevligt bemötande, tips på hur man kan träna bort en begynnande halux valgus. Jag har ju ärvt min pappas fötter, eller han har ju sina kvar, men hans genpool till hur fötterna skulle formas fick jag. Men om jag är flitig med gummibandsträningen så kanske jag slipper att få besvär i framtiden. 

Tåträning för (eller mot) halux valgus. Håll fötterna lodräta och spänn upp gummibandet mellan båda stortårna. swdan är det bara att vicka fram och tillbaka. 3×20 ggr.

Active har dessutom ett träningsläger ute på Smögen nu till helgen, Coast camp. Jag hade så gärna velat vara med men ibland måste man inse att man inte hinner med allt man vill. Jag ska definitivt försöka att vara med om de kör nästa år! 

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och provspringa kraftprovet.

Jag uppdaterar om jag överlever!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.