Vatten

Jag vill påminna er alla om att inte glömma bort att dricka vatten! Det är så lätta att få vätskebrist. Framförallt om det blåser lite och det inte känns så jättevarmt. Prova att drick regelbundet med vatten så kommer kroppen att känna sig mycket piggare! Tumregel – drick mer vatten än kaffe! 

Glöm inte att dricka vatten! Jag fyller alltid flera petflaskor med vatten från brunnen där hemma.

Dessutom småäter inte jag lika mycket när jag får i mig vatten. Jag nämnde igår att jag skulle äta mina fröknäcken varje gång jag blev chokladsugen… Nu är snart fröknäcket slut, men jag har ialla fall inte ätit någon choklad! 

Kramar från Säffle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.