Rensa i röran

Har ni någonsin funderat på var all skit kommer ifrån? Jag är expert på att samla på mig saker. Älskar att gå på loppisar och blir kär i olika glas, porslin och övrig inredning. Varför är det då så svårt att göra sig av med saker när man hittar nya ting man vill ta med hem? Ändå vet jag den där sköna känslan av att ha rensat ut och städat och gjort mer rymd i skåp och rum! Då kom den här boken, Rensa i röran med feng shui av Karen Kingston, att ge mig inspiration och drivkraft att rensa och städa. Så härligt när det är gjort och den där sköna känslan infinner sig. Jag sträckläste boken en gång och nu plockar jag upp den då och då och kommer på mig själv med att vilja städa…

Grymt bra inspirationskälla för att rensa ut hemma.

Nu sitter vi i bilen och är på väg ner till Trollhättan för att gräva fiberslang till huset där. Det är mycket att stå i med två hus på olika håll! Det var bara att åka hem efter jobbet och slänga i sig lite snabbmat, för att sätta sig i bilen igen och dra söder över. Vi behöver aldrig vara oroliga för att gå sysslolösa! 
Snabbmat iform av glutenfri burgare med majonäs från @smakbox.

Vi fick slängt i oss burgarna med fetaost, soltorkad tomat och basilika som jag gjorde igår kväll. 

Majonäsen fick vi i smakboxen som jag prenumererar på. En jätterolig idé där de skickar ut olika varor och drycker varannan månad. Jag har inte varit missnöjd med de två lådorna som jag har hunnit få hittills. Jag kan visa lite mer om vad jag har fått i lådorna i ett annat inlägg.

Nu ska jag samla ihop krafterna till grävningen. 

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.