Mot Säffle!

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott!

Här hos mig fixas det sista innan jag ska bege mig mot Värmland för att jobba. Det ser ut att bli en riktigt fin dag idag! Solen skiner och fåglarna äter av det nysådda gräset… 

Igår kväll blev det massproduktion av matlådor. Det blev både pasta al pesto med stekt halloumi och burgare fyllda med soltorkad tomat, fetaost och färsk basilika. Det räcker arbetsveckan ut och lite till! 

Jag gör alltid en smoothie att ta med, den här innehåller mango, passionsfrukt, babyspenat, spirulina, acai, banan och mandelmjölk.

Till frukost dricker jag väldigt sällan kaffe. Jag har någon gång läst och anammat att kaffe hämmar c-vitaminupptaget. Jag har inga vetenskapliga belägg för detta påstående men det känns rimligt. Överlag försöker jag hålla mig till max 1-2 koppar kaffe om dagen. Det är jobbigare än man tror om man kommer från en kaffeälskande familj som dricker tre-fyra koppar över bara en fika! Dessutom är det en social ”grej” i Sverige att fika över en kopp.

Undantag för kafferegeln görs om jag ska åka en bit i bil på morgonen.

Nu ska jag brumma iväg!

På återseende!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.