Inbrott

Vilken hemsk avslutning det blev på den här kvällen! Efter all grävning för fiberslangen åkte vi hem till min mor och far för att ta natten. Just den här kvällen är de inte hemma så vi skulle ha huset för oss själva. Kommer in i entrén och traskar in i köket utan att tända någon lampa. Tar några kliv till och får en chock! Allt i köksfönstret är nerrivet och ligger kullkastat. Inbrott skriker både min och Marcus hjärna. Vi har ju haft inbrott båda två sedan tidigare. Adrenalinet börjar pumpa runt i kroppen och tanken att det är kanske någon kvar… Vi går runt i rummen och ser fler fönster vandaliserade men inifrån?! Var har tjuven tagit sig in? Tills vi kommer in i vardagsrummet och hittar en död skata i där. Stackarn har tagit sig in i skorstenen och knackat ut luckan för en sotkanal. Har i panik försökt att ta sig ut och flaxat runt i alla fönstren och sotat ner väggar och gardiner och vält ner krukor och vaser. Inte kan man bli arg då… 

Sov gott lilla fågeln.
Vi hann gräva en bra bit, nu ska det återfyllas.

Nu tar jag kvällen!

Sov gott!

2 reaktioner till “Inbrott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.