Frukosten är serverad!

När jag kom upp ur sängen imorse, satt katten utanför ytterdörren och jamade intensivt. Han hade fångat frukost ute på gärdet som han ville dela med sig av. En stor fet sork. Jag avspisade honom vänligt men bestämt på trappan och plockade fram den frukost som jag alltid äter på morgonen. Man vill ju ändå inte frångå sina morgonrutiner! 

Frukosten har han fångat ute på gärdet. Jag avböjde, han fick spisa ensam. Ute.
Jag gillar att äta min fil med hemmablandad müssli. Laktosfritt, glutenfritt och ekologiskt.
Ekologisk kanel, ett måste till filen.

Vi försöker i största möjliga utsträckning köpa ekologisk mat. Vi, kanske mest jag, tror att så ren mat som möjligt är bäst för kroppen och så få gifter som möjligt. Ekologiskt och gärna närproducerat. Som sorken katten försökte bjuda på… Måste vara både ekologisk och närproducerad… Det är mattes katt det! 
Nu ska jag snart dra igång datorn och börja arbetsdagen. Ju tidigare jag startar på dagen, ju tidigare kan jag avsluta och börja påta i trädgården. 

Vi hörs senare idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.